Személyes tájékoztatás a termelők, kereskedők felé

Részt vettünk az Agrofor konferencián

HN

Az agrárszektor számára több, tematikus rendezvény és szakmai konferencia is elérhető évről évre, amelynek célja, hogy megfelelő és részletes tájékoztatást nyújtsanak a gazdák és a szektor egyéb szereplői, döntéshozói részére. Ilyen lehetőséget kínálnak az Agrofor által szervezett konferenciák is, ahol rendszerint a régió 50-60 nagyobb termelője jelenik meg, hogy értesüljön a szegmens híreiről, újdonságairól.

A veszprémi, többnapos rendezvény egyik kiemelt témája volt a szőlő-és gyümölcsvédelem, így cégünk sem hiányozhatott az előadók sorából. Flumite 200 termékünk egy speciális, transzlamináris hatású atkaölő szer, amely elpusztítja a levél-, gubacs-, és takácsatkákat, erős szelektivitásának köszönhetően azonban ártalmatlan a méhekre és kíméli a ragadozó atkákat. Magyarországon szőlő, alma, csonthéjas, bogyós. szántóföldi (szója, kukorica) kultúrákban, valamint díszfaiskolában, csemetekertben, közterületi lombhullató és örökzöld díszfa és díszcserje fajokon alkalmazható 2017 április 1-től (engedély szám: 04.2/280-2/2017.)

Az Agrofor rendezvény Zalában folytatódott, a tematika ezúttal is a növénytermesztés inputjairól szólt, de elsősorban a kis kiszereléses piac szereplői, tehát a gazdaboltok vettek részt az eseményen.

Mindkét helyszínről elmondható, hogy előadásaink jelentős sikert arattak, és az érdeklődő kérdések alapján elérték céljukat. Termékeink újra bekerültek mindazok gondolkodásába, akik korábban szerették, használták készítményeinket, és mostantól azok a termelők és kereskedők is használják, akik előtte nem ismerték. A január végi és februári rendezvények csak a kezdetét jelentik egy hosszabb eseménysorozatnak, amelynek keretében reméljük, hogy termelők százaihoz juthatunk el közvetlenül, és mutathatjuk be újra versenyképes megoldásainkat.