Pontos célzás a káros atkákra

Szója-vetőmagelőállításban is megoldás a Flumite 200

HN

Az Agro-Chemie saját fejlesztésű Flumite 200 atkaölőszerének engedélye szója-vetőmagelőállításban 2017. szeptember 30-ig érvényes!

 

Az atkák szaporodása továbbra is komoly veszélyt jelent a gazdaságokra, a száraz, meleg nyárnak köszönhetően. Az időben történő védekezéssel megelőzhetőek illetve mérsékelhetőek a károk, a problémára a leghatékonyabb és legkedvezőbb árú megoldást a hazai gyártású és fejlesztésű Flumite 200 atkaölő jelenti, amely alacsony dózisokban is tökéletes hatást fejt ki, emiatt ár-érték aránya igen kedvező.

 

A diflovidazint tartalmazó, széles hatásspektrumú, szuszpenzió koncentrátum formuláció hosszú, 60 napos hatástartamú, teljesen biztonságos, zöld termék, amely csak a növénykárosító atkákat pusztítja el, míg a ragadozó atkákat és a hasznos rovarokat, méheket kíméli. A készítmény kontakt hatásmóddal és egyben mélyhatású tulajdonságokkal is rendelkezik, nem csak az eltérő fajok ellen vethető be, hanem a különböző fejlődési alakokból álló, vegyes atkapopulációk ellen is.

 

A Flumite 200 atkaölőszer kereskedelmi forgalomban 2017. szeptember 30-ig érhető el. A termék engedélye szója-vetőmagelőállításra vonatkozik.

A készítmény az illetékes Megyei Kormányhivatalok Növény- és Talajvédelmi Igazgatóságán történő termelői regisztráció után vásárolható meg. 

Kiszerelés: 1l

 

További információért és árajánlat-kéréssel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

Mihalek Erzsébet erzsebet.mihalek@agrochemie.hu Agro-Chemie Kft. +36-1/9000-823 www.agrochemie.hu

Engedélyszám: 04.2/2476-2/2017