Kiállítottunk a Bábolnai Gazdanapokon

2016. augusztus 31. - szeptember 3.

AC

 

A Bábolnai Gazdanapok a legrégibb hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítás Magyarországon, az esemény idén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. A kiállítás élvezi a meghatározó szakmai szervezetek, a GOSZ, a MEGFOSZ, a MEGOSZ, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatását. Idén 200 kiállító nettó 20.000 m2-en mutatkozott be a mintegy 40.000 szakmai látogató előtt.

Az eseményen a szintén növényvédőszer-gyártással és formázással foglalkozó Agroterm Kft.-vel közösen vettünk részt. A megjelenés célja az volt, hogy erősítsük itthon forgalmazott márkáink, a Flumite és a Fozát 480 ismertségét. Mivel mindkét szer bizonyított már a piacon, többen odaléptek a standhoz és elmesélték a használatukkal kapcsolatos jó tapasztalataikat.

A felhasználókat tájékoztattuk, hogy a Fozát 480 kísérőanyagát az Európai Unió 2017 végéig engedélyezi, így az Agro-Chemie Kft. is formuláció váltást hajt végre, az eddigi vivőanyagot biodegradábilis anyagra cseréltük. Az új összetételre már megkaptuk az engedélyt, a változás a szer hatásosságát nem befolyásolja.

Sok volt a szlovákiai érdeklődő a termékeinkre. Sokan említették, hogy ismerik és használják őket, illetve szintén jó tapasztalatokról számoltak be.