Az Agro-Chemie a kijevi InterAgro kiállításon

InterAgro Kiev, 2016. 11. 8-11

HN

November 8-11 között első alkalommal vettünk részt a kijevi InterAgro nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállításon. A kiállítás Ukrajna és a FÁK országok egyik legjelentősebb mezőgazdasági kiállítása, idén 20 ország közel 300 kiállítója vett részt az eseményen. 

A rendezvény ideje alatt számos konferenciát, szemináriumot, kerekasztal beszélgetést szerveztek a látogatóknak. Az egyes nemzeti pavilonok saját szakmai programmal készültek pl. a kockázatkezelés vagy a szójatermesztés és felhasználás témakörében. Az Ukrán Agrárkonföderáció szervezésében kerekasztal beszélgetés zajlott az ázsiai piacnyitási lehetőségekről. Az Ukrán Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium miniszterhelyettes asszonya, Olga Trofimsteva az ukrán termelők számára tartott érdekes és hasznos szemináriumot a külpiacra jutásról és értékesítésről.

Idén első alkalommal rendezték meg a „Fiatal szakemberek napját”, lehetőséget adva a pályakezdő szakemberek és a piacvezető cégek közötti dialógus megkezdésére. Az egyes programokat a kiállítás hivatalos YouTube csatornáján is közvetítették.

Az Agro-Chemie Kft. standját számos régi partner és új érdeklődő felkereste, szinte szünet nélkül zajlottak a tárgyalások a három nap alatt.

A kiállítás video összefoglalója az alábbi linken nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=aWgfk2wD_rY

Köszönjük a szervezőknek és a látogatóinknak!